torstai 2. tammikuuta 2014

Joulun ajan tapahtumiset vol.1

Niin kuin joskus aiemmin jo mainitsinkin, niin minulla oli paljon tekemistä tuossa joulun aikoina ja sitä ennen. Sen takia en ehtinyt tännekään kitjoitella. Päätinpä siis nyt kertoa hieman siitä mitä tuolloin tapahtui.

Tänäkin vuonna tein pieniä piparitaloja joulumyyjäisiin tätini pöytään. Tällä kertaa päädyin itsekin seisomaan myyntipydän taakse ja kauppailemaan talojani. Joulumyyjäisiä oli näet yhtenä päivänä samaan aikaan kahdessa eri paikassa. Tätini meni toiseeen ja minä ja siskoni ja siskon tytär Ronja toiseen. Oli minulla siis tukijoukkoja. =) Ihan oikeati oli asia sovittu niin että siskoni menisi tuonne ja minä lupauduin tulla mukaan. Pöytämme tarjoomuksina oli sekä minuin tekemiäni piparitaloja että tätini tekemiä eri käsitöitä. Tätini on aivan älyttömän hyvä käsitöissä! Voi kumpa itsekin joskus oppisin yhtä taitavaksi... Kun vain saisin aikaiseksi opetella ja vielä jatkaakin opettelua ja harjoittelua alku innon jälkeen... =D

Työpöytäni joulun alla. =)

Pöytämme...

...ja sen iloiset ja kauniit myyjät. =)

Piparitalot menivät hyvin kaupaksi, niitä ei jäänyt yhtään jäljelle. Tuo myyntihomma olikin yllättävän hauskaa. Ehkä minä vielä uskaltaudun itsekin alkaa pitämään omaa piparipöytää joissakin myyjäisissä.. saa nyt nähdä. Ronjaa onnisti ja hän pääsi olemaan onnettarena arpajaisissa. Hän olikin varsin innoissaan tästä tehtävästä. =)

Tarkkana tehtävän kimpussa. =)

Kohta onnetar kertoo kuka onnekas voitti kinkun. =)

Samana päivänä ehdimme vielä päästää Kenin ja Woosterin takapihalle leikkimään tultuamme pieneltä lenkiltä. Voi sitä riemua mikä koirilla oli päästessään taas leikkimään yhdessä! Kenikin sai muutaman juoksuhepulin. =) Tässä kuvasaldoa poikien leikeistä. =)

Pikku koira meinaa syödä ison koiran! =D

Ei onnistunut! =D


Kaksi koiraa yhdistettynä. Hieman erikoinen yhdistelmä kenties? =)

Hurja Wooster!

Vaan Keni se vain ei pelkää. =)

"Nyt kakara uskot!"



Hepuli. =)


Mitä isot edellä sitä pienet perässä. =)

Suuri pieni koira. =d

"Varmana en anna tätä keppiä! Se on mun!"

Keni haluaisi keppinsä takaisin...

Ennen kuin menimme siskoni luo viettämään joulua koko poppoolla (äiti, isä, minä, Keni, Papu ja molemmat veljeni) siivosin gerbiili veljesten terraarion joulukuntoon. Pitihän gerbujenkin päästä joulutunnelmiin. Joululahjaksi muskettisoturini saivat heinistä tehdyn saappaan. Kovasti ne tuntuivatkin siitä pitävän. Otin valmiista terrasta kuvia gerbiileineen kaikkineen. Tällöin jätin häkin kannen pois, jotta kuvaaminen olisi helpompaa. Porthos, pieni vekkuli päätti hyödyntää tilaisuutta ja kiipesi heinäsaappaan päöälle ja siitä häkin reunalle. Minun tuli kiire palauttaa poikanen takaisin kotiinsa. Mutta Porthoshan ei siihen tyytynyt vaan yritti lähteä seikkailemaan häkin ulkopuolelle peräti kolmesti! Lopulta minunoli luovutettava ja laitettava kansi takaisin ettei mokoma seikkailija pääsisi karkuun. Toivottavasti nautitte gerbujen kuvista. =)

Jouluvalmis häkki ylhäältä kuvattuna. Huomatkaa heinäsaapas.

Terraario päädystä...

... ja terraario sivusta asukkainenn. =)




Veljekset tietävät kuinka poseerata kameralle...huoh.

Yksi viuhahtelija, mutta muut ovat kiltisti paikoillaan.

Aramis ja Arthos kesken hellän hetken ja Porthos suunnittelemassa pakoa.

Anteeksi kuvan huonoa laatua, mutta tästä näkee kuinka Porthos on onnistunut kiipeämään häkin reunalle.

Ensi kerralla pääsette näkemään minkälaisia piaprilahjoja tein tänä jouluna läheisilleni. Ensi kertaan! =)

2 kommenttia: