lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulun ajan tapatumisia vol. 3

Viettäessäni joulua ja osan joululomaani siskoni luona kera Kenin, pääsivät Keni ja Woosterikin taas puuhailemaan yhdessä. Menimme muutamia yhteisiä lenkkejä ja yhtenä aamuna otin Woosterinkin mukaani aamulenkille. Menin kahden koiran kanssa noin 45 minuutin lenkin ja se  oli ihanaa! Minä niin tahtoisin voida saada vielä toisenkin koiran Kenin aikana. Kahden koiran taluttamistahan olen jo päässytkin harjoittelemaan Papun ja nyt Woosterin kanssa. Yhtenä päivänä menimme siskoni ja koirien kanssa oikein pitkälle metsälenkille. Aikaa meillä kului reilut puolitoista tuntia. Parasta koko lenkissä oli se, että koirat saivat olla vapaana melkein koko ajan. Olisivatkohan ne olleet hihnassa vain noin 10 minuuttia koko lenkin aikana. Itse rakastan tuollaisia lenkkejä, jolloin koirat saavat olla vapaana ja itse voi nauttia ympäristöstä. Ainoa huonopuoli koko lenkissä oli se että maa oli paikoitellen erittäin märkää...






Kaverukset. =)

Kieliposkella 1.

Kieliposkella 2. =D


3. kielikuva. =)







Ilmeet kohillaan. =D



On aivan ihanaa, että voin antaa Kenin kulkea vapaana tuolla lailla. Kenihän on aika itsenäinen, eikä sitä haittaa vaikka se kadottaisi minut näkyvistään. Olen saanut tehdä töitä jotta olemme päässeet tähän pisteeseen Kenin kanssa. Nykyään voin aika huoleti antaa sen olla irrallaan. Toki itse tarkkailen ympäristöä koko ajan ollakseni valmiina kutsumaan Kenin luokseni tarvittaessa.

Paluu matkalla huomasin Kenin jännittyvän ja nähneen jotakin. Kutsuin Keniä luokseni ja samassa Woosteri ryntäsi eteenpäin haukkuen toisella polulla oleville koirille. Kutsuin Keniä edelleen ja se tuli minun luokseni! Se oli aivan mahtava fiilis, kun Keni tuli luokseni sen sijaan että se olisi lähtenyt haukkumaan toisille koirille. Vuosi sitten Keni ei olisi välittänyt kutsustani pätkääkään. Tunsin itseni voittajaksi. Muistin jopa kehua ja palkata sen luokse tulosta. Loppu matkan olinkin aivan älyttömän onnellinen ja hymyilevä. =)



Eräänä iltana innostuin ottamaan koirista kuvia sisällä. Aloitin Woosterin kuvaamisella, sillä minulla ei ole siitä kovin montaa kuvaa sisätiloissa. Otin makavasta Woosterista pari kuvaa ja kävin lattialle maate ottamaan lisää kuvia. Ehdin räpsä varmaan neljä kuvaa ennen kuin Wooster käveli luokseni katsomaan mitä minä oikein puuhaan. =) Nousin istumaan ja odottelin koiran rauhoittumista paikoilleen. Woosterin rauhoituttua sainkin paljon kivoja kuvia siitä. Myöhemmin otin vielä lisääkin kuvia siitä ja Kenistä myös. Tässä muutama kuva. =)




Tassu taidetta. =)


Hörökorva. =D

"Väsyttää..."

Vanha papparainen. Huomatkaa "parta". =)

Keni ei oikein jaksanut olla kuvattavana. =)









Näin saimme päätökseen "Joulun ajan tapahtumiset". Mitähän ensi kerralla näette? =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti